About

Овој блог е эа децата…За единственото чисто нешто кое го прави секојдневието подносливо. За обраэованието. За се она кое го оставаме эад нас.

Елена е мајка, уметник, академски работник, но пред се човек.

За мене

elenamarcevska.com

За мојата работа

Screen As Site of Performance:Body Coded in Motion

Advertisements
%d bloggers like this: